Мъже с черни шапки и очила предложили първо на РЗС сигнала за подслушване

29 март 2013 в 14:39 3763 15

Яне Янев. Снимка: БГНЕС
Яне Янев. Снимка: БГНЕС

Двама мъже с черни шапки и черни очила преди 10 дни са предложили сигнала за подслушването на политици първо на РЗС. 

Това обяви днес лидерът на партията Яне Янев. Той поясни, че непознатите предложили сигнала на експерти на РЗС срещу заплащане.  Янев разказа, че мъжете попитали дали биха могли да се видят с Емил Василев, Георги Стоянов или Яне Янев, за да дадат интересен сигнал, от който става ясно, че Яне Янев е бил подслушван много пъти. Членовете на РЗС са отпратили гостите с уговорката да се върнат след три дни.

"Сигналът за подслушванията, който вчера обяви Сергей Станишев, е съшит с бели конци, той е фалшификат и в него имат участие и бивши служители от системата на МВР и на ДАНС", коментира Янев. „Ние обаче познаваме тези схеми и решихме, че това са хора, които преди всички избори си предлагат услугите за т. нар. „анализи”, за да дискредират някого. Ние не можем да се хванем на такава кука”, отбеляза Янев. Той посочи, че лично не се е срещал с тези хора. Не стана ясно дали е имало изобщо среща между членове на РЗС и продавачите на „сигнали”.

Лидерът на РЗС обясни още, че преди всички избори, има хора, които обикалят политическите централи и да си предлагат услугите срещу пари.

„Преди около месец по скайпа от отдел за „Национална сигурност” и правния отдел, са получили от САЩ и от Великобритания - предложения да работят за нас по време на кампанията като ни предоставят нформация. Беше получена дори и снимка на документ”, разкри Яне Янев.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

 
X

Подкастът на OFFNews