Платените писачи ни нападнаха. А ние много им се радваме

Владимир Йончев 25 март 2013 в 16:16 31598 93

I Love Haters!
I Love Haters!

 

Скъпи читатели,

Информираме ви, че платените писачи нападнаха коментарите под статиите ни.

Съобщаваме ви това с особено удоволствие, защото се чувствахме пренебрегнати от партийните централи и олигарсите и чак се питахме дали не сме станали прекалено меки, щом не ни обръщат внимание.

Изключително много се радваме на платените писачи. Те носят не само импресии, но и по-добра индексация в Гугъл.

Освен това са много забавни.

Затова решихме да ги оставим да ни веселят поне известно време. Ние пък ще ви информираме кои коментари са пуснати от едно и също IP, за да можете и вие да се забавлявате с платената шизофрения.

Статията, под която избухна спамерският взрив, е тази:

Цветан Василев: Президентът обслужва интересите на олигарси

В нея от едно и също IP коментират: tanya, Laleto, debi, monislava, renegat, burkan s pari, Роза, стършел, Ogi, Иванка, koza, branko, Лили, kick-ass, Юлиан, тръгнал бос, нападение, Сингапурски бизнес, Барселона, Антониъс, Популизъм, връзка с ключовее, Гангстера, Тайсън, Иво, Гълъбица.

Искаме да похвалим този служител за неговата работливост, защото е написал 26 коментара и според нас си е заслужил надницата.

Предлагаме пример от него да вземат ivan, dara и wella, които са пуснали само 3 коментара от своя компютър и според нас се скатават и лъжат работодателя си.

От същия дол дренки са: бела, терра, alexa m, seq, които си мислят, че с някакви си 4 коментара ще си изкарат заплатата. 

Значително по-добре се е справил друг служител с 11 коментара. Той се изявява с имената: duuu, Rosen, oligarh, lizach, nickname, fen-nedofen, левск, додо, men, ДАНС, Dodoman.

Вероятно сме пропуснали някого, но продължават да ни заливат и не успяваме да рефрешваме екрана.

Доколкото виждаме подобна атака се случва и в коментарите на Медиапул под статия на същата тема.

OFFNews предизвика интереса на платените писачи и вчера, когато шест имена от един и същ адрес коментираха статията Студенти скочиха срещу съюза си.

Както всеки път, когато възникне такава шизофрения, ние кротко предлагаме да влязат в мир с идентичността си, съобразно броя на IP-тата, които ползват.

Истината е, че досега писането на много коментари от едно ай пи не е било масова практика и се е случвало най-вече от самостоятелни читатели, които геройски бранят тезата си, както например в тази статия: Вижте как УАСГ издава дипломи.

Единственото изключение, което сме забелязали беше отдавна, под статията БФ Ски с дарение за пострадалите от наводненията и коментарите от един адрес престанаха след нашата забележка.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!