Какво е "Harlem Shake" и има ли почва у нас (видео)

Николаос Цитиридис 25 февруари 2013 в 10:34 18929 2

Какво е Harlem Shake и има ли почва у нас. Снимка Facebook
Какво е Harlem Shake и има ли почва у нас. Снимка Facebook

Нова мода в интернет превзе света и стигна до България. Нарича се Harlem Shake - видео хит, който стана популярен в началото на месец февруари 2013, но вече има стотици клипове в мрежата.

Обикновено клиповете са дълги около 30 секунди и в началото само един от участниците танцува, а другите сякаш не го забелязват.

След като в кратката песен се чуе фразата "Do the Harlem Shake", всичко се преобръща - участниците започват да правят странни движения, облечени още по-странно и колоритно.

В България този танц успя да намери място и в училищния двор. Ученици от френската гимназия в София направиха един много успешен вариант на танца.

Тази събота от 15:00 часа пред Паметника на Съветската Армия ще се състои и най-масовият за Балканите "Harlem Shake". До момента участие  са потвърдили над 1000 души във facebook страницата на събитието организирано от SWIFT GAP EVENTS,FLASHMOB BULGARIA. За да бъде ефекта най-забавен организаторите посъветваха всеки  да носи всякакви щури маски, каски, шапки, тоалетна хартия и конфети.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!