Ще има "Под прикритие 4" (Снимки)

Мая Младенова 18 февруари 2013 в 09:51 8538 5

Мариан Вълев в ролята на Куката. СНИМКА: БНТ
Мариан Вълев в ролята на Куката. СНИМКА: БНТ

БНТ ще снима нов четвърти сезон на хита "Под прикритие". Новината бе съобщена в новините на националната телевизия минути преди началото на снощния последен епизод от трети сезон.

Телевизията ще финансира написването на 12-те сценария на четвърти сезон, обяви програмните директор на медията Севда Шишманова в пряко включване от шумното парти, на което екипът, журналисти и фенове се събраха да отпразнуват заедно финала на успешния трети сезон. Сигурна съм, че сценаристите и продуцентите от СИА ще предложат такава продукция на мениджърския екип на БНТ, на която той не може да устои, каза Шишманова.

Очаква се и новият сезон да излезе на международния пазар. Първите сезони вече бяха продадени в редица държави. 

Снощи екипът на продукцията изгледа заедно последния епизод на парти в клуб в центъра на столицата. Напрегнатите сцени бяха посрещнати с бурни аплодисменти, а най-шумни бяха те, когато режисьорът попита "Искате ли  нов сезон?" Финалът на епизода остана отворен и феновете вече гадаят кой е оцелял и кой не след снощния кървав финал. 

Партито по случай финала на 3-ти сезон на "Под прикритие" бе уважено и от вътрешния министър Цветан Цветанов, който бе придружен от дъщеря си Гергана. 

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови