Сръбският премиер в интервю без гащи (видео)

31 януари 2013 в 11:16 11340 10

Ивица Дачич. Снимка: Wikipedia

Водеща без бельо събра очите на сръбския премиер Ивица Дачич по време на снимките на телевизионно предаване.

Министър-председателят стана жертва на комичен сценарий на пародийното шоу "Мисия невъзможна", което се излъчва по сръбска телевизия.

Дачич изобщо не предполагал каква шега му кроят от телевизията, а вместо това се готвел за сериозен разговор по въпросите за политиката на Балканите.

Вместо политически коментатор, в студиото в съвсем оскъдно облекло го посреща сексапилната Бранка Кнежевич - модел на "Плейбой". По време на интервюто "водещата" разиграва сцената на Шарън Стоун от "Първичен инстинкт", като  прехвърля бавно единия си крак върху другия и в кадър ясно се вижда, че не носи бельо. Гледката не убягва и на Дачич, а по лицето му се изписва усмивка.

Премиерът Дачич сдържано се опитва да не се захласва по пищната водеща и да отговаря на нейните въпроси.

"Целият случай ще бъдат разследван", заяви пред белграския вестник "Блиц" Ивица Тончев, съветник на премиера по националната сигурност. Според него случката е подигравка не само с министър-председателя, но и с цяла Сърбия.

По думите на съветника телевизионното шоу е злоупотребило с доверието на премиера.

"Това никога няма да се случи отново", закани се Тончев.

Скандалният видеоклип обикаля социалните мрежи от вторник. В официалния сайт на предаването се посочва, че предаването ще се излъчи тази вечер от 18 ч.

 

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!