Жена разкъсана от кучета пред къщата на олигарха Миню Стайков (видео)

Юлиан Христов 14 декември 2012 в 17:04 18709 19

Жена разкъсана пред къщата на Миню Стайков.
Жена разкъсана пред къщата на Миню Стайков.

Кучета нападнаха и нахапаха жена пред дома на алкохолния бос Миню Стайков на ул. "Лескова гора" в столичния кв. "Бояна".

Инцидентът се е разиграл на 12 срещу 13 декември, като нахапаната жена е пострадала сериозно и е претърпяла няколко операции. Тя е нападната от кучета порода мастиф, които живеели пред къщата на Стайков в елитния столичен квартал. Не е ясно дали по време на инцидента са били отвързани и кой е собственикът им.

Наш екип, който отиде на мястото на инцидента, установи, че там все още се виждат следи от кръв и боричкането. Очевидци на случката разказаха, че охраната се е намесила в спасяването на жената, като кучета били прогонени. В момента къщичките на кучетата са празни.

Случаят беше потвърден от СДВР. От там обясниха, че нямат никаква допълнителна информация за това чии са били кучетата. От полицията обясниха за OFFNews, че жената е откарана в болница и всичко, което е известно по инцидента, е по нейни обяснения, като тя не е подала жалба. Жената е на 63 години, но за момента не е ясно какво е състоянието ѝ. 

Свързахме се с офиса на Стайков, откъдето обещаха да дадат повече информация по случая и това чии са кучетата, кой се грижи за тях и дали те са вързани в колибките си.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!