Сигнал за бомба в The Mall, "Цариградско шосе" задръстено (снимки)

13 декември 2012 в 17:52 4492 1

Заради сигнала за бомба клиентите на The Mall бяха пренасочвани
Заради сигнала за бомба клиентите на The Mall бяха пренасочвани

Сигнал за бомба е подаден в The Mall на бул. „Цариградско шосе” в столицата.

Сигналът за взривното устройство е подаден от мъжки глас в 16,55 часа.

Служителите и посетителите в мола са напуснали преждевременно сградата, след като се е включила алармената система. Евакуирани са и служителите на двете бизнес сгради до мола, съобщи репортер на OFFNews.bg.

"Смяната ни тъкмо приключваше, но ни помолиха да останем извънредно заради ситуацията. Някъде около 17 ч. разбрахме, че са се обадили за бомба", обясниха двама от охранителите, които спираха колите, опитващи се да влязат в подземния паркинг.

На двата входа на мола са спрели по две патрулни коли, които също следят за трафика.

Двама от полицаите обясниха за OFFNews, че в момента в сградата се извършва проверка.

"От съображения за сигурност служителите в съседните сгради също бяха помолени да напуснат. Надявам се да няма бомба, но така или иначе не вярвам МОЛ-ът да отвори отново тази вечер", посочи един от полицаите.

Новината за потенциалната заплаха бе по-скоро разочароваща, отколкото стряскаща за изненаданите посетители, които трябваше да променят плановете си за вечерта.

"Не вярвам наистина да има бомба, явно някой пак се е пошегувал и го намира за забавно", каза пред наш репортер един от разочарованите посетители, решили да направят коледните си покупки именно тази вечер и в "The Mall".

Заради подадения сигналa за бомба в двете посоки на "Цариградско шосе" и на локалните се бяха образували задръствания. Читател на OFFNews съобщи, че малко след МОЛ-а в посока центъра движението се отпушва.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови