Борисов срязал лентите на две дискотеки на Мишо Шамара

Борислава Славова 27 септември 2012 в 14:29 4014 1

Мишо Шамара Снимка: БГНЕС
Мишо Шамара Снимка: БГНЕС

"Не искам да съм от ГЕРБ, ако по документи все още съм член на тази партия, изтрийте ме ", заяви рапърът Мишо Шамара по повод обвиненията в "обругаване на националния трибагреник" с песента "Бяло, зелено, червено".

"Ако по документи все още съм член на ГЕРБ, искам да ме изтриете. Вие сте се объркали. Не аз имам нужда да съм част от вашата партия, вие имате нужда от мен като гласоподавател", заяви още пред БГНЕС музикантът.

Обиден от репликата на министър-председателят Бойко Борисов, че не знае за него и не е слушал музиката му Мишо Шамара отговори: "Да говориш, че не ме познаваш, а два пъти да си ми рязал лентите, не е мъжка постъпка". Той уточни, че през 2003 г. заедно с премиера са открили дискотека във Велико Търново, след което Борисов прерязал лентата и на втора дискотека на Мишо Шамара - в София.

По думите на Шамара скандалната песен е по-скоро добронамерена критика към управляващите, тъй като с нея им казват истината, а те трябва само да направят реална оценка на това какво се случва в държавата.

Срещу двамата рапъри Мишо Шамара и Серафим Мартинов-Сарафа е заведено дело заради песента "Бяло, зелено, червено", с която обругаха националният герб и националното знаме.
 

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови