Сменят шефовете на пътната агенция

Министър Нанков продължава напред със санирането

OFFNews 04 май 2017 в 16:30 6664 3

Най-вероятно утре ще станат ясни имената на членовете на новото ръководство на Агенция "Пътната агенция" (АПИ). Това обяви министърът на регионалното развитие и благоустройството Николай Нанков след церемонията по приемането на ведомството от Спас Попниколов.

Новият министър обясни, че смяната на шефовете на АПИ влиза в плановете му. Бъдещите началници на пътната агенция щели да бъдат съгласувани с премиера Борисов, но вече имало имена, които се обсъждан, обясни Нанков.

„Нека да мине днешният ден. Утре ще говорим конкретно за имена. Факт е, че в пътната агенция има изключително много неща, които трябва да свършим и забавени такива“, каза министърът.

Все още не са уточнени имената на заместниците на Нанков, но и това щяло да стане съвсем скоро.

„Водим разговори с коалиционните партньори за евентуалните заместници, обсъждат се имена, но изчакайте още ден“, каза новият министър.

Според Нанков програмата за безплатното саниране остава приоритет.

„Продължаваме програмата, ще видим какво са направили колегите за тези три месеца. Доста бяхме критикувани по темата, доста предложения имаше. Моето лично мнение е, че програмата би трябвало да бъде оптимизирана “, заяви той.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

42249

1

Denis Rizanov

04.05 2017 в 16:47

За АПИ най-подходящ човек е Лазар Лазаров. Стабилен, може да носи отговорност, доказал се е като професионалист.
Даже и като галентен любовник се е доказал - цял "Път на любовта" построи...
А ако вземе за секретар и заместник тая оправната кметичка с "отклонението от магистралата"... Гаранция ви давам, че до края на 2018 и тунела под Шипка ше е готов, че и новия скоростен път до Русе от тунела. Да. Вервайте ми!
Само Лазаров ше свърши работата.
Бойче да не се помайва ами да го връща веднага.

Е... щяла била да стане винетката 350лв. Голям праз! Кво му плащаш?! И 400лв да стане, важното е да има магистрали и тунели. Да има кво да се поправя следващия мандат.
:)