Новата карта Mastercard Platinum First Lady от Fibank в подкрепа на дамите в бизнеса

OFFNews 25 март 2024 в 17:20 2465 0

ПИБ

Снимка Fibank

Първа инвестиционна банка

През месеца на дамите Fibank и Mastercard създадоха ексклузивното пространство Smart Lady Pop-up Hub с цел да вдъхновят всяка дама и да отпразнуват предприемаческия дух. Като част от програмата Smart Lady, пространството отвори врати на улица Дякон Игнатий 1А. Посетителите имаха възможност да разгледат интерактивната инсталация, вдъхновена от дизайна на новата карта Mastercard® Platinum First Lady, да се снимат с нея и да споделят своите истории на символичното "Дърво на успеха". За дамите домакините бяха подготвили комплименти цветя, с които да им напомнят, че всяка дама е специална.

През изминалите шест години, програмата "Smart Lady" подкрепя и насърчава жените в бизнеса, предлагайки им специализирани кредитни продукти, обучения и допълнителни ползи. Над 1100 дами са получили финансова подкрепа, за да стартират или развият своя бизнес, като сумата на отпуснатите крeдити е над 120 милиона лева. Чрез създадения през 2021 г. в сътрудничество с Mastercard Sustainable Lady Fund, 12 проекта на жени предприемачи с фокус върху устойчивия бизнес и преход към кръгова икономика са получили финансиране.

Най-ценното в "Smart Lady" е създадената общност от жени предприемачи, които споделят ценностите и амбицията си за развитие и успех – над 1000 бизнес дами са участвали в специалните тренинг програми, менторски сесии и бизнес събития, подкрепяни от програмата в рамките на развитието ѝ, сподели Илона Станева, Директор Маркетинг и реклама във Fibank.

Заключителното събитие в "Smart Lady Pop-up Hub" събра дами от общността на "Smart Lady", журналисти и петте жени, споделили най-вдъхновяващи истории в рамките на инициативата. Гостите имаха възможност да разберат повече за привилегиите на картата Mastercard® Platinum First Lady, проектирана с мисъл за съвременната жена – активна, амбициозна и винаги в движение. Тя предлага ексклузивни привилегии – достъп до летищни салони, застраховка "Пътуване в чужбина", бонус програми, включително и без такса за обслужване.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Да помогнем на украинските деца!