ЦСКА и Литекс честитиха рождения ден на Гриша Ганчев

OFFNews 10 декември 2017 в 17:12 3673 2

Отборите на ЦСКА и Литекс честитиха 55-ия рожден ден на Гриша Ганчев. Бизнесменът от Ловеч издържаше дълги години Литекс, но пое любимия на сърцето си столичен ЦСКА, след като клубът беше докаран до много тежко финансово състояние от двете предишни ръководства.

Ето какво пишат оранжевите на своя сайт:

“Честит рожден ден на Гриша Ганчев!

Футболен клуб Литекс Ловеч поздрави меценат №1 в българския спорт Гриша Ганчев по случай неговия 55-ти рожден ден. Отборът и целият спортно технически щаб пожелаваме на г-н Гриша Ганчев много здраве, късмет и успехи във всички начинания. Нека все така да обича и щедро да помага на родния спорт и футбол“, се казва в честитката на оранжевите до бизнесмена.

По-рано днес и от ЦСКА поздравиха Гриша Ганчев за рождения му ден с доста по-лаконичен поздрав в официалния сайт, но за сметка на това придружено с видео послание, в което треньорът Стамен Белчев и водещи играчи отправят своите пожелания.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

6145

2

kokoten

11.12 2017 в 10:29

...припознат,неприпознат,важното е,че ЦСКА бие и играе футбол за разлика от останалата паплач....не ползва съдийска подкрепа и ако повече отбори бяха като него,нивото на БГ-футбола нямаше да е на това дередже...Да си жив и здрав,Гриша....

12007

1

Хараламби

10.12 2017 в 19:12

Е как е "поел ЦСКА", ктато те фалираха на 09.09? Просто преименува лАтекс на цуца и вика припознавайте.