Тъжна Лаута дочака победа, клане спря Верея в Стара Загора

Бригада на Ставров или е страшно кьорава, или страшно подкупна, или страшно наплашена

OFFNews 29 септември 2017 в 21:55 9431 3

Снимка Пловдив дерби

Тъжна вечера на Лаута! Дори при победа! Локо прекъсна черната си серия от три поредни поражения, след като днес надигра с 1:0 Септември в първи мач от 11-ия кръг на първенството.

Единственото попадение вкара Веселин Марчев в 56-ата минута. Впреки спечелените три точки домакините отново демонстрираха крайно неубедителна игра. Към края на срещата гостите останаха с човек по-малко след втори жълт и респективно червен картон на Васил Добрев.

Феновете на Локо бяха обидно малко. Те посрещнаха своите с плакати като: "Локомотив (Пловдив) е над всичко и над всички" и "В клуба змии, а на терена - мишки".

В късния мач Верея и Славия завършиха 1:1. Гостите откриха резултата в 17-ата минута. Тогава Шикозе Мба получи топката по дясното крило и намери по земя Ивайло Димитров, който на празна врата без да се бави я прати в мрежата.

В 38-ата минута все пак Верея възстанови равенството. Георги Андонов изведе на чиста позиция Меди Фенуш, който прокара топката покрай вратаря за 1:1.

В 45-ата минута домакините стигнаха до пълен обрат, след като Валери Домовчийски прати топката за втори път зад Стегиакис, но страничният рефер отсъди засада. При повторенията се видя, че решението му е грешно. Домо беше покрит поне метър! Няма как да не видиш!

Клането обаче предстоеше. Съдиите не зачетоха кристален гол на Верея след почивката. При меле топката мина поне половин метър за линията на вратата. Защо са всичките 107 съдии не е ясно. Не признаха гола!

Бригадата на Ставров не даде за капак чист фаул да заралии в последните секунди на границата на пеналта. Тези хора са или страшно късогледи, или подкупени, или много наплашени от някоя силова бригада!

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

11962

3

Мюнхен

30.09 2017 в 14:39

Къде пък видяхте "клане" в Стара Загора ? Славия цял живот след 9 септември 1944г. е била порязвана от съдиите.Няма друг такъв отбор в България,който да е бил малтретиран от съдиите.Така е,защото отборът го смятаха за буржоазен и царски и,ако бе станал шампион по комунистическо,щеше да умре "царят".Защото последният път,когато Славия става шампион през 1943г.,умира Цар Борис Трети-Обединител.А вие сте тръгнали да я сравнявате с някакъв отбор от вчера,който утре може и да го няма.

10499

2

Арго

30.09 2017 в 01:04

И много добре ще направиш. Писнало ми е от хора цвъкащи навсякъде линкове с новини. Все едно всички други са глупаци и не знаят къде да ги намерят....

12247

1

al-ien4

29.09 2017 в 22:25

Само заради тази статия, спирам да чета, отварям и разпространявам линкове и статии на OFFNews.
Браво на вас!