Роднина на Чоло иска Меси вън от Аржентина

OFFNews 01 април 2017 в 10:58 2402 0

Бившият физиотерапевт на националния отбор на Аржентина и съпруг на сестрата на треньора на Атлетико Мадрид Диего Симеоне Карлос Дибос съсипа от критики звездата на Барселона Лионел Меси.

Според него е крайно време да се каже истината за ролята на Меси в състава на Аржентина. Според Дибос Лео няма лидерски качества и не разбира важността на футбола за аржентинците.

"Не е никакъв лидер. Не смятам, че е скандално един футболист да води разговор с треньора за състава. Но той трябва да бъде личност, храбрец, който ще поеме отговорността на раменете си. Такъв беше Диего Марадона.

Меси е добър футболист, но не е най-добрият. В момента над него е дори Неймар", казва Дибос, според когото Хавиер Масчерано вече е бита карта и трябва да напусне националния отбор.

"Не е само той. Има поне още 7-8 футболисти, които не са за Аржентина", казва още физиотерапевтът, който работи за "гаучосите" между 2006 и 2008 година.

Тежките му думи идват в края на квалификациите за световното първенство в Русия догодина. Аржентина е извън местата за директно класиране, а остават само четири мача, три от които Меси ще пропусне заради наказание.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови