Меси показа събраните фланелки, няма на Левски

ОFFNews 09 май 2017 в 12:46 3727 0

Лионел Меси публикува уникална снимка от специална стая, в която събира разменените със съперници фланелки. Явно асът на Барса е налегнат от носталгия.

Естествено, за 13 години в големия футбол геният е имал шанс да размени екипи с други великани на тази игра. Сред тях личат имената на Тиери Анри, Раул, Икер Касияс, Франческо Тоти, Павел Недвед, Филип Лам, Серхио Агуеро. 

Сред тях са се промъкнали и сравнително неизвестни играчи, например, Хаби Прието от Сосиедад или катарският нападател Юсеф Ер Араби от Лекхвия.

Има и екип на футболист, срещу когото Меси дори не е излизал. Става въпрос за Мануел Лансини от Уест Хям. Двамата все пак са сънародници. Мануел бил в Барселона на лечение и използвал момента да се види с Лео.

Внимателен преглед на OFFNews не откри фланелка на Левски. Меси беше в групата за мача от Шампионската лига на Барселона срещу "сините"  на "Камп ноу" (5:0) през есента на 2006 година. Левичарят не влезе в игра.

Явно обаче никой не е поискал екипа му. После Меси не пристигна в София, когато гостите биха 2:0.

Ветерани от Левски си припомниха пред медията ни, че тогава голямата звезда на Барселона беше Роналдиньо. Меси правеше третия си сезон и реално първи като титуляр за каталунците. Но никой не помни защо е отсъствал от чартъра до България.

С екип на Роналдиньо се уреди Даниел Боримиров, тъй като бразилецът познаваше халфа от мачовете на Световното първенство в САЩ.

Наскоро Меси заяви, че не отказва да смени фланелките след мач, но самият той е поискал само веднъж екип на съперника. Признанието получава Зинедин Зидан от Реал Мадрид!

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !

 
X

Топлофикация подари 200 милиона на Ковачки