Лудогорец на Херо пак е слаб, спаси го украинец

OFFNews 18 септември 2017 в 22:00 2656 1

Лудогорец се спаси от нова издънка у дома с голям късмет. Шампионите обърнаха своята "черна котка" Ботев Пловдив в драма 2:1.

Тимът на Димитър Димитров - Херо отново беше слаб. Особено след изравняването, когато би трябвало да иска победата с всички сили. Спаси се и с късмет буквално в последната атака. Тогава при резултата 2:1 Игор Пластун изби топката от голлинията.

Ботев откри изненадващо в началото от дузпа. Тя беше свирена за безумен фаул на Сисиньо.  Вкара я Лъчо Балтанов. До края на полувремето домакините от Разград изтърваха още куп положения.

Второто почна перфектно за тях с гол на Марселиньо. И когато всеки очакваше обрат, настана страхотна безпомощност в играта на Лудогорец.

Спасител се яви украинецът Игор Пластун. Той вкара с глава след корнер минути преди края. Дългучът спаси тима си от резил, след като изби странен рикошет в последните секунди на продължението, при който топката влизаше в мрежата.

Перфектен Ники Йорданов! Не е ясно защо съдията беше овикван постоянно от Херо.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

12021

1

bls

18.09 2017 в 22:29

Off-a пак сте безумно зле :) " Особено след почивката, когато би трябвало да иска победата с всички сили. " - след почивката вкараха 2 гола бе смешници?

-"Ботев откри изненадващо в началото от дузпа. Тя беше свирена за безумен фаул на Сисиньо." - смешници, дузпата беше свирена за нарушение на Терзиев, а в коментарното студио бе изразено становище, че дузпата е грешка на съдията, който беше подведен от играчът на ботев.

Перфектният Ники Йорданов свири много спорна дузпа, и ако приемем, че е свирил правилно дузпата то тогава беше абсолютно задължително да свири дузпа и за лудогорец в края на мача за нарушение срещу кампаняро. В допълнение тънко побутваше ботев при единоборства и засадки ама айде - това не е интересно, когато грешките не са в полза на лудогорец - няма декларации, няма интервюта .. А вие - вие сте смешници.