Левски ще харчи 12 милиона лева, планира печалба

ОFFNews 16 юни 2017 в 14:14 1517 1

Амбициозни планове за новия сезон имат в Левски. Изпълнителният директор на Левски Красимир Иванов ги разкри в чат с феновете.

В разходната си част за новия сезон клубът ще разполага с около 12 милиона лева. Освен това целта пред Левски за идната година е клубът да излезе на печалба за първи път от доста време насам.

“Бюджетът ще е около 12 милиона лева разходна част. Целта ни е за първи път от много години насам клубът да излезе на печалба. Феновете могат да помогнат например със закупуването на две клубни карти.

Едната е на цената на възрастта на клуба, а другата е 24 лева. Те носят процент за определени отстъпки. Това е една схема, с която привържениците да инвестират в клуба, а не да дават милостиня”, каза Иванов.

"В Западна Европа голяма част от парите в отборите идват от медийните права, а при нас са само 6%. Затова ние залагаме на по-добри и по-дългосрочни отношения с рекламодателите на клуба", каза още босът на "сините".

Иначе спортният директор Даниел Боримиров обяви поредния тригодишен план за развитие. И даде пълен картбланш на треньора Ники Митов.

Жадното беше убеден, че тимът ще е конкурентен на силните през новия сезон. Но политиката от началото на лятото ще продължи - връщане на всички кадърни юноши, разпръснати по елита. Поредният такъв е Мики Орачев от Локо София.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

12021

1

bls

16.06 2017 в 14:48

"Едната е на цената на възрастта на клуба, а другата е 24 лева. Те носи процент отстъпки за определени отстъпки. Това е една схема, която да привържениците да инвестират в клуба, а не да дават милостиня”, каза Иванов."

Абе, вие четете ли си нещата преди да ги публикувате?