Левски пак се заяде, пълни куция състав с юноши

OFFNews 03 март 2017 в 20:35 3193 2

В Левски отново отказаха да споменат името на ЦСКА-София в съобщение за групата, която ще защитава честта на клуба в утрешния мач. Цяла седмица от Герена го правят, върху билетите не поставиха и емблемата, която тимът на Ганчев носи върху екипите.

Иначе новият треньор Николай Митов определи група от 19 футболисти.  Аут за "сините" поради травми са Боян Йоргачевич, Димитър Пиргов, Александър Александров и Симон Сандберг, а Антон Огнянов е наказан.

Капитанът Веселин Минев продължава да е под въпрос за мача след травмата с Дунав Русе, но ще се опита да играе на инжекции. Бабатунде е на линия.

Вратарят Божидар Митрев и вероятно ще получи за титулярно място. Юношите в групата са Станислав Иванов, Алекс Боримиров, Ивайло Найденов и Илия Юруков.

Ето и цялата група:

Митрев, Кръстев, Яблонски, Минев, Лукин, С. Александров, Де Ноойер, Костадинов, Прохазка, Бурабия, Боримиров, Юруков, Нар, Аниете, Найденов, Краев, Ст. Иванов, Сукуна, Адениджи

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

9005

2

иванку

03.03 2017 в 22:50

какъв помяр трябва да си за да загърбиш любимия си отбор, който загива в окръжната група и да прегърнеш един измислен съставен от Литекс и Етрополе?

12133

1

Gaijin

03.03 2017 в 21:48

Е, какво да слагат и какво да споменават?
Един измислен отбор, създаден от мутри, плод на бандитски трикове и далавери, взел името на ЦСКА...
Ако утре Левски реши да се преименува на Манчестър Юнайтед-София, какво правим? Вземаме титлите на англичаните, настаняваме се в базите им или...