Конте отряза Барса за Азар

OFFNews 28 юли 2017 в 12:21 1384 0

Снимка Facebook: Chelsea Football Club

Мениджърът на Челси Антонио Конте предупреди Барселона, че ще си загубят времето ако започнат да правят опити да привлекат звездата на "сините" от Лондон Еден Азар, пише "The Sun".

Според изданието, каталунците са се насочили именно към белгийското крило, което да подсили атаката и по този начин клуба да има достатъчно качествени футболисти с които да се бори за титлата в Ла Лига този сезон.

Припомняме, че шампионът на Испания Реал Мадрид преди време също направи опити да привлече крилото в редиците си, но това така и не се случи.

"Не знам нищо за това. В миналото четях много на много места за Реал Мадрид, сега се появи и за Барселона. Това е нормално за трансферния прозорец. Ще остане ли Азар при нас? Да. Той е много щастлив да остане при нас и да играе за Челси", сподели Конте.

Очевидно, търсенето за заместник на Неймар е в пълна сила. От Барса са влезли в контакт и с агентите на Килиан Мбапе, гласи поредна новина около футболиста, този път дело на "Le Parisien".

През последните два дни редица издания написаха, че първо французинът от Монако е договорен за Реал Мадрид срещу 180 млн. евро, както и че Пари Сен Жермен и бразилската звезда са си стиснали ръцете.

Днес обаче "L’Equipe" контрира, че Мбапе изобщо не е спазарен за европейския клубен шампион, а в Монако са му поставили цена от 200 млн. евро и очакват да има наддаване.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Какво трябва да знаем за коклюша