Гриша Ганчев: Титлата е капарирана

OFFNews 17 април 2018 в 14:19 4061 2

Собственикът на ЦСКА Гриша Ганчев иронично поздрави Лудогорец за спечелването на титлата в Пъва лига, въпреки че до края на първенството има цели 6 кръга.

"Червените" са на 6 точки от разградчани, но босът на тима смята, че съдбата на титлата вече е решена и "армейците" ще се борят да запазят второто си място.

"Отборът ни е прекрасен, супер е. Ще се мъчим да запазим второто място, защото титлата е в онзи град. Поздравяваме ги, ще им пратим един скромен подарък – една шлифовалка да поразрежат малко и да пратят и на Станислав Тодоров и във футболния съюз, защото много хора са действали по този начин", каза Ганчев.

Той обяви, че лидерската позиция е "капарпирана", а битката е за местата от второ надолу. Ганчев обаче е сигурен, че през следващия сезон първенството ще е интересно.

"Догодина също ще е много интересно първенството. Битката ще е жестока за второто място. Тези, които си играят нормално, те ще се борят за втората позиция, другата е капарирана", добави собственикът на ЦСКА.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

10571

2

Hissarion

17.04 2018 в 14:46

Във всички страни футболните отбори са играчки на съмнителни личности с повече средства на разположение. Във времената на ГЕРБ в България, Кире Гела е любимият им олигарх и съответно неговите кегли са на първо място.

12182

1

sawall

17.04 2018 в 14:32

В страна в която Гриша Ганчев минава за почтен бизнесмен, няма нищо странно в това футболните отбори да си купуват титли...