Бившият капитан на националния отбор поставен под карантина

OFFNews 01 декември 2016 в 17:38 7949 0

Бившият капитан на националния отбор по футбол Ивелин Попов е бил поставен под карантина от ръководството на Спартак Москва.

Полузащитникът е настинал в навечерието на срещата с Криля советов от 16-ия кръг на руската Премиер лига в Самара и така загуби титулярното си място. Нещо повече - на закуската преди мача Попов е бил отделен сам на отделна маса, за да не сее зараза сред съотборниците си.

Ивелин Попов е един от основните играчи на Спартак Москва, като през този сезон е изиграл 12 мача, в които е отбелязал два гола.

Спартак е лидер в шампионата с 37 точки, като е с добри шансове да спечели първа титла от 15 години насам. В състава му има десет футболисти, които вече са ставали шампиони в Русия, но с други отбори.

В този списък е и Ивелин Попов, който стана шампион с Литекс в България през сезон 2009/2010 година. Тогава шампиони станаха също Георги Миланов, който в момента е играч на ЦСКА Москва и защитникът на Амкар Перм Петър Занев.

Без Попов в състава си Спартак загуби с 0:4, с което прекъсна успешната си серия от 11 мача срещу този съперник. От ноември 2009 година насам Спартак записа 8 победи и 3 равенства срещу Криля Советов.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Какво трябва да знаем за коклюша