Бербатов носи победа на Берое над Славия

OFFNews 26 юни 2017 в 20:39 2499 0

Най-голямата актуална звезда на родния футбол Димитър Бербатов се появи в игра за тима на Берое в контролата срещу Славия на градския стадион в Разлог и донесе победата на заралии с попадение в 90-ата минута.

Бербо е много близък с треньора на Берое Александър Томаш и води подготовка с тима в очакване на интересно предложение.

Бербатов е без отбор, откакто напусна ПАОК през лятото на 2016 година, след което в последните два трансферни прозореца не си намери нов отбор, макар да имаше конкретни предложения.

Бившият голмайстор на английската Висша лига с екипа на Манчестър Юнайтед е категоричен, че не иска да спира с футбола и иска да изиграе поне още един сезон в силен шампионат.

Голмайстор №1 в историята на националния отбор на България се появи в игра с № 25 и още в 33-ата минута можеше да открие, но нацели греда след удар с глава при центриране от корнер.

Двубоят в Разлог вървеше към 0:0, когато в последните секунди на мача Педро Еуженио центрира от корнер, вратарят а Славия Марио Кирев не прецени добре топката и я остави на Бербатов, който без проблеми я прати в мрежата, за да донесе победата на старозагорци.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Поръчаното от СССР Септемврийско въстание. Лекция на проф. Вили Лилков