Бербатов излиза за Юнайтед срещу Барселона

OFFNews 15 юни 2017 в 17:19 1972 0

Снимка Сергей Антонов, OFFNews

Димитър Бербатов ще има удоволствието да играе за Манчестър Юнайтед в храма на Барселона - "Камп ноу". Бивши звезди на "Червените дяволи" подгряха в София в шоуто срещу тима на Фиго. Мачът завърши 3:3 за кеф на близо 40 000 българи. 

На 30 юни ще повторят упражнението. Според сайта на Барса, българинът ще играе и в мача между ветераните на каталунския гранд и Юнайтед. Другите, потвърдили участие в него, са Йеспер Бломквист, Куинтън Форчън, Джи Сунг Парк, Карел Поборски, Микаел Силвестър и Дуайт Йорк.

Треньорът на Барселона за този мач Хосе Бакеро също обяви част от футболистите. На "Камп ноу" се завръща Роналдиньо, който вече е на работа в клуба. Другите са Едгар Давидс и Симао Саброса. Протугалецът игра срещу отбора на Бербатов снощи и дори отбеляза гол.


Още преди месец потвърдиха Ангой, Гузман, Хуан Карлос, Попеску, Надал, Белети, Андерсон, Деу, Едмилсон, Гойкоечея, Мендиета, Жули и Хулио Салинас.

Не е ясно дали от Америка ще дойде Христо Стоичков. Камата взе участие в друг подобен мач, който се игра наскоро на "Камп Ноу" - по случай 25 години от първата КЕШ на Барселона.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Граждански активист в политиката