Треньорът на Пулеви: Антъни Джошуа може да бъде победен

OFFNews 01 май 2017 в 09:28 16848 6

Снимка Дейли Мейл

Страшилището Антъни Джошуа може да бъде победен. Това отсече треньорът Борислав Бояджиев, един от най-добрите боксови специалисти у нас. Той води в момента Тервел Пулев, работи и с Кубрат, като управлява спортния център на двамата братя.

"Джошуа показа слабости и срещу Кличко, а и в предишния мач. Не е непобедим. Всичко е въпрос на правилната подготовка", аргументира се Бояджиев в ефира на "Bulgaria on air".

"Става въпрос за избор на точните спаринг партньори, а после и на стратегия за самия мач. Но Кубрат Пулев определено има шансове срещу Джошуа", заяви Бояджиев, но уточни, че няма никаква представа кога и дали ще има мач между двамата.

Бояджиев отбеляза справедливо, че българинът трябва да има по-голяма спортна култура преди да обвинява Пулев в избор на по-слаби съперници. "Имена като Кличко или Джошуа изискват огромни финанси. Просто сметките на промоутърите за мач в София няма да излязат", уточни треньорът на Пулеви.

Зад най-успелия ни боксьор, като основен спонсор стои българският гейминг оператор Winbet. Феновете могат да разчитат, че на winbet.bg ще намерят най-високите коефициенти, а също и огромно разнообразие от игри, пазари и събития.

Бояджиев разказа, че с Кубрат отдавна са направили разбора на загубата от Кличко с нокаут. И при нов мач Кобрата едва ли ще повтори представянето си.

"Става въпрос за груба индивидуална грешка в първия рунд, когато допусна нокдаун. Свали ръката и позволи силно кроше на Кличко. Това е като във футбола - защитата греши веднъж и пада гол.

Но Кличко  тогава беше 2-3 години по-млад и по-силен. Кубрат пък нямаше още този опит на професионалния ринг", сподели още Бояджиев, който беше в щаба на двамата братя на галата в петък вечер. 

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

63994

4

Red or Dead

01.05 2017 в 11:56

Аз даже знам и как ще го “победи“.......с репликата..“продължаваме напред...“
Много ми е интересно за кои глупаци надувате псевдопатриотични балони.....аха сетих се, това ви е еталона за българин патриот-една тъпа мутра дето раздава юмруци, ми що не, щом друга ще ни е за ТРЕТИ път премиер......БЕЗЦЕННО.....кво да очакваме в мутриландия.....
Апропо, няма ли да спретнете с пари от бюджета още едно турнирче за.......гришката, инак ще вземе купа на кукуво лято....

77927

2

El Commandante

01.05 2017 в 11:22

Aко пусне и двамата Пулеви на ринга да се пулят срещу Джошуа може и да се получат нещата...

11749

1

либеро

01.05 2017 в 09:59

Може....но не и от Кобрата.