Питбула става почетен гражданин на Варна

OFFNews 29 ноември 2016 в 09:33 5705 3

Световният шампион по кикбокс за професионалисти Владимир Вълев – Питбула да бъде удостоен със званието “Почетен гражданин на Варна” ще предложи кметът на Варна Иван Портних през следващата година. Това каза градоначалникът по време церемонията по връчване на нагръден почетен знак на шампиона, спечелил пояса на WAKO PRO при професионалистите в К-1.

В Москва Питбула победи руснака Максим Колпак, който се отказа в четвъртия рунд.

“За мен е изключителна чест днес да връча този почетен знак на един от най-успелите спортисти от нашия град, донесли ни радост и поводи за гордост. След като покори всички върхове в аматьорския спорт, сега той е номер едно и при професионалистите. Едно изключително постижение. Сигурен съм обаче, че Владо ще даде още много на варненския и на българския спорт. Пожелавам му от сърце здраве и много успехи”, заяви градоначалникът.

Владимир Вълев благодари на всички, които са го подкрепили и продължават да го подкрепят по всякакъв начин през годините, на семейство си, че винаги е било до него, както и на хората, които бяха с него в Москва и са му давали сили да продължи напред във всеки един рунд.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

12278

3

Bai Tanas

29.11 2016 в 10:58

Купете му на това питбулче една риза и сако .. изсипал се с тоя пуловер все едно идва от село :)

29585

2

Izalina

29.11 2016 в 10:14

Ооо, размърдаха се най-после.
Три дни медиите преписваха клубните дописки и едно официално лице не се появи на летището да го посрещне, ама карай.

Честита титла и успех напред!