IBF задължи Джошуа да се бие с Кобрата

OFFNews 07 юни 2017 в 09:46 7077 3

Британската звезда в професионалния бокс Антъни Джошуа получи разрешение от IBF за отлагане на задължителната защита на титлата срещу нашия Кубрат Пулев, но получи крайна дата за това. Британецът трябва да изиграе реванша с Владимир Кличко преди 2 декември, след което да насрочи мач с Пулев.

Очакванията, че титлата на Джошуа ще бъде отнета не се оправдаха, а според британските медии това показва, че във федерацията е надделял здравия разум.

Новината идва ден след интервюто на промоутъра на Джошуа Еди Хърн, че ще има реванш между клиента му и украинеца Владимир Кличко. Джошуа победи Кличко пред 90 000 зрители на "Уембли", след като го прати в нокаут след 11 рунда.

Сега на ход е Кличко, който трябва вече открито да каже, че ще има реванш, след като всички пречки пред провеждането му са отстранени.

От мениджмънта на Джошуа заявиха, че мачът с Пулев ще се проведе след реванша с Кличко. Вече има куп оферти за място на провеждане на този мач, но фаворит е Кардиф.

"Имаме предложения от Америка, Нигерия и Дубай. Предложението от Лагос е интересно, но дали е сигурно? Не съм убеден", казва Хърн.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

16008

3

Nik68

07.06 2017 в 11:32

Ако мача за защита на титлата е на 2 декември, това означава ли, че веднафга след него победителя от него остава на ринга и грабва нашия.

42249

2

Denis Rizanov

07.06 2017 в 10:40

От мениджмънта на Джошуа заявиха, че мачът с Пулев ще се проведе след реванша с Кличко.

Двубоят между Джошуа и украинеца трябва да се състои най-късно до 2 декември, А ПОБЕДИТЕЛЯТ ОТ НЕГО ЩЕ ТРЯБВА задължително след това да защитава шампионския си колан срещу Пулев.

Пълно бездарие дори при преписването!
И сега съвсем хипотетично Кличко вземе че обърне с нокаут Антъни... и после мача Кличко - Пулев се играев в ... АРЕНА армеец... или пък на нацистейдиума...
Това даже бойко тиквата не би посмял да го сънува!
:)))

42249

1

Denis Rizanov

07.06 2017 в 10:35

Кубрат Пулев ще трябва да изчака реванш между Антъни Джошуа и Владимир Кличко. Това стана ясно, след като британецът беше освободен от задължителната защита на титлата си във версия IBF, съобщава "Скай Спортс".

Как това кореспондира със заглавието ви?!
Какъв 2 декември ви гони? А и коя година?
 
X

Топлофикация подари 200 милиона на Ковачки