Гледаш боя на века по телевизията, но срещу 100 долара

OFFNews 11 юли 2017 в 09:55 5221 1

Битката на века между Флойд Мейуедър и Конър МакГрегър ще струва космическите 100 долара на телевизионния зрител! В Америка, където е огромният пазар, цените могат да паднат до 85 долара.

Платените канали сигурно са си направили добре сметката, защото увеличението е чудовищно! Но информацията е на Los Angeles Times и може да й се вярва.

Няколко сравнения. Битката между Мейуедър и Мани Пакиао събра близо 400 милиона долара от PPV продажби. Със сигурност сега числата ще са нагоре!

Тогава цената беше "едва" 32 долара на приемник! Но с цели 12 долара повече от тази за боксовото шоу между Флойд и британския боксьор Рики Хатън.

Американецът ще прибере около 100 милиона долара от мача. За ирландеца остават 75 милиона, но част от тях ще даде на UFC.

Флойд Мейуедър, известен и като Мистър Пари, иска своето до 60 след двубоя. Причината е в данъчните, които го притискат да внесе веднага в хазната.

Непобеденият боксьор и ММА идолът ще се бият на 26 август в Лас Вегас. Американецът има определено предимство, въпреки че от 2 години не е се е качвал на ринга. Срещата ще е по боксовите правила, а според спецовете това стопява шансовете на иначе страхотния боец Конър МакГрегър.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови