Ексклузивно Най-близкият съратник на Стивън Хокинг проф. Томас Хертог в студиото на OFFNews (видео)

НДСВ предлага безплатен интернет в центъра на София

Николаос Цитиридис 25 април 2013 в 13:45 1886 1

НДСВ изненада всички млади софиянци. Снимка БГНЕС
НДСВ изненада всички млади софиянци. Снимка БГНЕС

Днес пред централата на НДСВ в София част от партийните представители на "Коалиция център, свобода и достойнство" откриха Wi-Fi точка, свободна за всички модерни софиянци.

В 11 ч. пред Централата на НДСВ на "ул. Врабча 23" беше отбелязано Подписването на Договора за присъединяване на България към Европейския съюз с откриване на Wi-Fi Свободна зона 6, което беше и изненадата за всички млади и модерни хора в София.

На честването в столицата присъстваше Христина Христова (водач за 23-и МИР София), Соломон Паси (водач за Пловдив – град), Гергана Грънчарова, Минчо Спасов (водач за 24-и МИР София).

Водачката на 23-МИР София коментира скандала с подслушванията и изказването на Мирослав Найденов като "един сън на ужасите" и сравни положението на България в момента с книгата на Джордж Оруел за "Големия брат".

Соломон Паси изрази своите опасения, че подобен скандал в страната може да изкара България от Европейския съюз. Бившият външен министър добави, че НДСВ и НПСД ще се борят срещу хората, които искат да извадят България от ЕС чрез скандали.

След като тържественото честване пред централата приключи, присъстващите кандидат-депутати и подръжници на "Коалиция Център свобода и достойнство" засадиха 6 дръвчета - номера на коалицията в изборната листа. "В живота, в своя избор, всички трябва да бъдем отличници", каза Христова.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Най-близкият съратник на Стивън Хокинг проф. Томас Хертог е в подкаста на OFFNews