Ексклузивно Най-близкият съратник на Стивън Хокинг проф. Томас Хертог в студиото на OFFNews (видео)

Иво Инджев: Фейсбукът ми бе блокиран, докато канех на премиерата на "Премиер на РъБъ"

19 април 2013 в 09:52 4336 4

Корицата на
Корицата на "Премиер на РъБъ" - петата книга на Иво Инджев

Журналистът Иво Инджев обяви, че профилът му във Фейсбук е бил блокиран, докато изпращал покани за премиерата на новата му книга - Премиер на РъБъ".

"На връх рождения ми ден на 16-ти април, когато отговарях на многобройните поздрави, препратени в мейла ми от фейсбук, акаунтът ми в мрежата блокира. Само за час-два бях отвърнал на повече от сто поздрава, които използвах да поканя всеки един добър човек на представянето на книгата, когато изведнъж поздравите рязко спряха", разказа журналистът в блога си.

Оказало се, че акаунтът е блокиран и той не могъл да го използва и в следващите 3 дни."Доколкото разбирам, срещу мен е използван фактът, че във фейсбук имам повече от 5 хиляди приятелства. Ясно е, че огромната част от тях за мен са загадка като личности. Но един от онези, на които съм отговорил на 16-ти април през мейла си, е изпратил съобщението си до мен от фалшива страница и сега от моя милост се иска да докажа невъзможното- че разпознавам произволно показани снимки на “приятели”. Иначе казано, фейсбук ме “пази” от неприятели, но така, че вече нямам акуант, което е извършено преднамерено", пише Инджев.

Според него целта на това действие е да се попречи на разгласяването на премиерата на петата му поредна книга - "Премиер на РъБъ". Тя ще се състои на 25 април, четвъртък, от 18 ч., пред Народната библиотека в София.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Най-близкият съратник на Стивън Хокинг проф. Томас Хертог е в подкаста на OFFNews