Де Ниро харесал Борисов, Траволта бил впечатлен от студиото

Вероника Шербанова 12 октомври 2012 в 08:38 3622 1

Рашидов с Де Ниро. Снимка: Министерски съвет
Рашидов с Де Ниро. Снимка: Министерски съвет

Робърт Де Ниро харесал Бойко Борисов, Джон Траволта пък бил впечатлен от българското студио. Това заявиха двете холивудски звезди на Летище София късно снощи, преди да отпътуват от България.

На летището звездите бяха посрещнати от много техни почитатели.

„Бях впечатлен от студиото тук. Надявам се да се върна за още снимки“, заяви Траволта.

Де Ниро пък беше попитан какво мисли за премиера Бойко Борисов. Той отговори кратко: „Харесах го“.

Двамата актьори бяха у нас за снимките на филма „Сезон на убийства“. Докато бяха в България двамата бяха поканени от премиера Борисов и културния министър Вежди Рашидов на „работна среща“.

На двамата беше показан отчетът на Министерството на културата, като Рашидов не пропуснал и да им разкаже за новите музеи на България. Де Ниро получил и скъп подарък – документалният филм “Вежди”.

“Де Ниро се поинтересува дали филмът е дублиран и когато разбра, че има английски субтитри, обеща, че непременно ще го гледа”, уведомявиха от културното министерство. Двамата актьори са опитали “традиционни български печени чушки, вариант на шопска салата, както и избрана селекция български вина”, обясниха от министерството.

Вечерята е била на 10 октомври вечерта в резиденция “Лозенец”, съобщава сайтът Dartsnews. По тяхна информация Бойко е поканил двамата актьори да играят тенис, но те се уплашили от неговите умения и отказали. Гостите пък поканили българския премиер за екшън герой в нов филм. 

Вежди Рашидов и Бойко Борисов се похвалиха и със снимки с двете холивудски звезди. 

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Топлофикация подари 200 милиона на Ковачки