Борисов: Станишев ще се оправдава, че сме победили нечестно

17 април 2013 в 22:27 3256 30

Бойко Борисов. Снимка: БГНЕС
Бойко Борисов. Снимка: БГНЕС

 

В деня, когато победим БСП на вота, те ще кажат, че изборите не са били честни, заяви Бойко Борисов в Плевен.

Затова е важно да ги победим с много. Станишев вижда, че ще загуби изборите, категоричен е председателят на ГЕРБ.

Седем пъти сме го побеждавали и осмия пак ще го победим, затова трябва да се оправдава пред своите симпатизанти, че сме победили нечестно, посочи Борисов.

Не обръщайте внимание на всички компромати, които всеки ден БСП пускат. Те нямат полезен ход и искат да изкарат, че всички са маскари, като тях. Нас са ни признали всички световни служби. Ако БСП върнат всички пари, които са откраднали, заплатите ще станат по 5000 лева, категоричен е бившият премиер.

Днес разбрах, че политбюро на БКП ни е наричал ГЕРБ-мафия. Това е обида към всички вас, а не към нас. Толкова хора сме арестували и сме вкарали в затвора за наркотрафик, че това е последното, което може да се говори, коментира Борисов.

Социалистическата партия иска да върне България на мафията и мафията да управлява България, заяви заместник-председателят на ГЕРБ Цветан Цветанов.

Партията на Станишев е убила много хора. Кога са били те демократи, когато имат 45-и конгрес? И ако беше истинска демокрацията в България, отдавна да ги бяха забранили, а не да си празнуват 40 и някой си конгрес, каза Борисов.

Станишев управлява партия, която е убивала хора и е взривявала църкви. И той да си позволява да говори в Брюксел за демокрация – това е срам за България, твърди бившият премиер.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

 
X

Какво трябва да знаем за коклюша