Боксьорът Далаклиев – хем член на ГЕРБ, хем в листите на БСП

Елица Мартинова 06 април 2013 в 09:26 2746 6

Детелин Далаклиев Снимка: БГНЕС
Детелин Далаклиев Снимка: БГНЕС

В средата на седмицата БСП обяви с гордост участниците в гражданската квота на листите си, сред които е и боксьорът на Детелин Далаклиев. В петък обаче стана ясно, че едновременно с това спортистът е и партиен член на ГЕРБ.

За „странното съвпадение” алармираха от централата на ГЕРБ, откъдето с изненада установили, че техният член се е кандидатирал за депутат на левицата в Плевен.

Бившият председател на НС и водач на ГЕРБ в Плевен Цецка Цачева обясни, че Далаклиев е член на партийните редици в града. Той е бил приет още през 2009 г.

За bTV боксьорът обясни, че отдавна не е плащал членски внос и не е участвал в партийни мероприятия на ГЕРБ, така че не вижда проблем да е кандидат-депутат на левицата.

В четвъртък стана ясно, че славната гражданска квота на БСП може да оредее, защото от редиците й може да изпаднат Калуди Калудов и Пламен Грозданов.

В гражданската квота на БСП са още Мартин Захариев, Христо Монов, Таню Киряков, Детелин Далаклиев, Георги Терзийски, Николай Петев, Петър Кънев, Петър Чобанов, Таня Андреева, Анелия Клисарова, Бисер Лапев, Васил Василев, Румен Стоянов и Хранимир Генчев.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови