Бойко опроверга сръбски вестник, че ще ходи на концерт на Цеца

24 юни 2013 в 12:03 5802 6

Цеца Величкович-Ражнатович. Снимка: Facebook
Цеца Величкович-Ражнатович. Снимка: Facebook

Българска делегация, водена от бившия премиер на България Бойко Борисов, ще присъства на концерта на сръбската фолк певица Цеца Ражнятович на 28 юни, пише днес сръбският вестник "Курир".

„Нито знам, че ще има концерт, нито ще ходя, нито ме интересува”, коментира по този повод Борисов, цитиран от агенция "Фокус" .

Според сръбския вестник билетите били купени от посолството. Освен Бойко Борисов, интерес за концерта са проявили някои от бившите министри, но и членове на настоящето правителство на Пламен Орешарски. Българските политици ще гледат концерта от ВИП ложите, заедно с колеги от Сърбия. Все още не е ясно кои от сръбските политици ще присъстват на концерта, но били ясни отличните отношения на Цеца с премиера Ивица Дачич, но и с президента Томислав Николич.

Съпругата на покойния бос на подземния свят и сочен за един от най-жестоките сръбски военопрестъпници Желко Ражнатович-Аркан изнесе концерт в София миналата година. Преди това тя беше на посещение при тогавашния премиер Борисов. След разговорите си с него тя предрече пред медиите, че той един ден ще бъде президент. 

През 2011 година Цеца беше обвинена в присвояване на 4 млн. германски марки и над 3 млн. долара от трансфера на футболисти от клуб "Обилич" в международни клубове, за откриване на тайни сметки в чужбина, както и за незаконно притежание на оръжие. В резултат тя направи споразумение с прокуратурата, като се размина с домашен арест и 1,5 млн. евро глоба.

Известната певица бе арестувана по време на акция "Сабя", предприета от сръбската полиция след убийството на премиера Зоран Джинджич през 2003 г. Тя бе заподозряна, че е помагала на извършителите на атентата, бе арестувана и лежа в затвора в продължение на няколко месеца, след което бе освободена поради липса на доказателства.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Топлофикация подари 200 милиона на Ковачки