Бойко Борисов: Айде, давайте си оставка и всичко да си тръгне на добре в държавата

OFFNews 04 септември 2013 в 10:08 5074 26

Бойко Борисов. Снимка: БГНЕС
Бойко Борисов. Снимка: БГНЕС

Айде, давайте си оставка и всичко да си тръгне на добре в държавата.

Така лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов се обърна към опонентите си от БСП и ДПС. 

"Губите подкрепа, посланици всеки ден скандализират. Дайте да дадем една оставка и да се успокои населението. А нали сте първа политическа сила – ще победите на изборите. Ще стоим там тихичко и ще си мълчим", продължи Борисов. 

По думите му дневният ред на обществото е оставката на правителството. "Вие не сте спечелили изборите, за енти път ви казвам, ние сме първа политическа сила. Отчитайте, г-н Станишев, че вие не сте ни победили на изборите нито веднъж, откакто сте лидер на партията. Когато заявявате позиции, правете го от името на втора политическа сила – само преди два месеца ви победихме и във Варна. Аз разбирам колко приятели имате в социологическите агенции. За това няма да напомня за безумните назначения, които направихте – вие още първия ден, когато прочетохте кабинета си за една нощ сменихте министър калинка. И след това, като се започна от ДАНС, през МВР, до всички назначения – то човек не може да ги изговори. А дори за Хасково още ви е страх да кажете кой е областен управител, г-н Станишев. С цялото си уважение към вас, към вашата партия – не е естествена тази коалиция, за това се бушуват и хората", каза още Борисов.

Той се обърна и към лидера на "Атака" Волен Сидеров и твърденията, че партията му е предотвратила ГЕРБ отново да влезе във властта. "Как ще успеете да убедите вашите симпатизанти, че крепите БСП и ДПС? Но да не ги мисля вашите симпатизанти, аз си имам партия. Убеден съм, че на следващите избори пак ще сме първа политическа сила, защото имаме политики. Толкова пъти ви бихме", каза Борисов.

От скаймейката си депутатът от ДПС Йордан Цонев го апострофира, че ГЕРБ е взела изборите с измами. Борисов отговори, че когато е станал премиер, цялата власт е била в ръцете на БСП и ДПС. Цонев отвърна отново, че това е станало, защото партиите подценили ГЕРБ. "Подценихте ме, е сега ме подценете пак и ще ви се случи същото", каза Борисов.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

 
X

Да помогнем на украинските деца!