България се включва в световния протест на Анонимните

05 ноември 2012 в 07:40 1997 0

Ние сме анонимните, ние сме легион.
Ние сме анонимните, ние сме легион.

На 5 ноември ще се проведе Световен протест на Анонимните.

Събитието беше оповестено от организаторите за България.

Национално шествие ще тръгне от 18.00 ч. от пилоните на НДК. След това то ще се насочи към президентството и ще завърши до храм-паметник "Св. Ал. Невски".

Протестът се организира и в други градове в страната. В Пловдив той ще се проведе на Площад централен, в Сандански се тръгва от площад "Македония" до фонтаните и от там до общината, във Варна - Козирката на централния варненски площад, в Бургас - От БСУ през площад "Тройката" до "Часовника" (срещу Общината) и от там до Морската градина до "Казиното", в Русе пред Халите, във В.Търново - пред общината, Благоевград - пред общината, Плевен - пред общината, Стара Загора - пред общината, Сливен - пред общината, Добрич - пред общината (китайския ресторант), Ловеч - пред общината, Враца - площад Ботев.

“Ние не сме анонимните, показваме се пред вас с лицата си”, казаха в неделя на пресконференция организаторите Янаки Ганчев и Георги Палпурин.

На протеста ще изнесем нашето виждане за това как животът в България трябва да се промени към по-добро”, заяви Ганчев. По думите му сега е ерата на интернет революцията и “политическите динозаври не си дават сметка какво точно се случва”. 

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Най-близкият съратник на Стивън Хокинг проф. Томас Хертог е в подкаста на OFFNews