Атентатът срещу Доган - вече и в клас (видео)

OFFNews 26 януари 2013 в 01:11 25102 9

Нападението над Доган се пренесе в класните стаи. Снимка vbox7
Нападението над Доган се пренесе в класните стаи. Снимка vbox7

След всички медии и интернет пространството, покушението над Ахмед Доган вече се пренесе и в класната стая.

Нова мода сред учениците е да правят възстановка на провалилия се атентат, както и побоя след това.

На клипа, до портретите на Васил Левски и Георги Раковски, ученици от гимназия в Белоградчик успяват да разиграят покушението до най-малките детайли. 

В началото на видеото ученикът дори цитира част от истинската реч на Доган преди нападението. На клипа си личи, че на малкия Доган му е по-смешно отколкото на конференцията в НДК.

Делегатите на ДПС пък се справят най-добре със своята роля като умело нанасят побой върху малкия Октай. Факт, който трябва да отбележим в това видео е, че младежкото НСО успява да обезвреди нападателя и да го изнесе от "залата" по-бързо от истинските охранители на Доган.

За по малко от 24 часа клипчета е събрало над 4000 прегледа и 500 харесвания. Коментарите под клипа пък твърдят, че този клип има харесва дори повече от оригиналния, както и че "почти няма разлика" с истинския атентат. Някои потребители на сайта за видео споделяне смятат, че този клип е доро по-достоверен. 

Първоначалният вариант на видеото беше свален от VBox. Малко след това обаче се появи в You Tube, а наш читател ни подсказа линка.

Оказа се, че това съвсем не е единственият клип е даже има нещо като състезание кой клас ще иронизира по-майсторски случката с Доган. Ето още една постановка:

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

 
X

Поръчаното от СССР Септемврийско въстание. Лекция на проф. Вили Лилков