Не!Новините: Гузни пенсионери връщат взетото от фискалния резерв

15 април 2013 в 10:43 11285 14

Фискалният резерв се побра тук, заедно с едно рапанче
Фискалният резерв се побра тук, заедно с едно рапанче

Хумористичните сайтове вече подеха изказването на Бойко Борисов, че пенсионерите са изяли фискалния резерв на страната.

То бе направено на откриването на предизборната кампания на ГЕРБ в петък. На следващия ден Борисов се отметна от думите си и обясни, че не пенсионерите, а Станишев е виновен.

Очевидно обясненията не са хванали дикиш пред Не!Новините, които публикуваха следния текст:

След като бивш и очертаващо се бъдещ национален управленец посочи със залинял от глад и недоимък пръст родните пенсионери и ги обяви за главен консуматор на фискалния резерв, представителите на третата възраст се признаха за виновни и понечиха да изкупят греховете си.

"Тука съм донесла козунак и кисело мляко. Дайте да премерим фискалния резерв и баби ще му оплете терлички" - подаде храна към фискалния резерв 83-годишната Миланка от Пловдив, наред с едни 30 лева, които представляват спестяванията ѝ от последните 10 години.

Така за един ден към фискалния резерв се събраха над 1030 лева от всички пенсионери, домашни сладки на корем, няколко стайни растения, един бастун и няколко изкуствени ченета, чиито собственици са преценили, че няма да им трябват занапред.

"Да върнем България на хората!" - възкликна друг бивш и очертаващо се бъдещ национален управленец, недоволен от фискалния резерв и факта, че вече България не му харесва и е време хората да си я вземат, преди да е омирисала дрехите му.

В други новини с подчертано предизборен характер - проучване показа, че ако идиотите и дебилите у нас днес учредят партия, тя ще събере... а, те вече си имали десетки партии и коалиции.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

 
X

Най-близкият съратник на Стивън Хокинг проф. Томас Хертог е в подкаста на OFFNews