Съдийка падна от терасата на дома си в Пазарджик

OFFNews 10 юли 2021 в 20:00 8877 1

Съдия Стела Михайлова от Пазарджик е паднала от терасата на дома си. Инцидентът е станал около 2.30 часа тази нощ. Апартаментът е на 6-ия етаж, което е било фатално, съобщи БНТ.

По случая незабавно е образувано досъдебно производство за склоняване към самоубийство, каквато е рутинната процедура. Най-вероятно обаче се касае за нелепа случайност, коментират запознати с разследването.

През 2018 г. съдия Михайлова е била отличена като един от съдиите с най-добри показатели за разглеждане на актовете, потвърдени от горна инстанция на Районен съд-Пазарджик за 2017 година.

Стела Михайлова е сред отличниците и за 2020 г. - при нея са постъпили 400 дела, а тя е приключила 420 дела, което я прави трета по натовареност от 11-те магистрати в съдилището. Тя е с ранг "съдия във Върховен касационен съд и Върховен административен съд".

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

2000

1

Николай Стоилов

10.07 2021 в 23:12

Случайно да е разглеждала наскоро някое дело е което е свързан кмета на Пазарджик или негови близки ? Че там секретарката му беше убита в дома си от неизвестен извършител / 1-2 случая годишно има такива за цялата страна/ , директора на кадастъра преди време падна от колело и се уби. Доста рисков район се оказва тоя Пазарджик, или кмета му носи лош късмет ?
 
X

Атентатът в ''Света Неделя''. Лекция на проф. Вили Лилков