Млад баща нападна акушерка в Стара Загора

OFFNews 13 юли 2017 в 11:45 6125 8

Млад баща нападна акушерка в Стара Загора

Млад баща е отправил обиди и закани срещу акушерка в Стара Загора, съобщиха от областната дирекция на полицията в града.

Инцидентът е от сряда. Около 12.25 часа е получено съобщение за това, че 28-годишен мъж е нахлул в АГ-клиниката на болницата в Стара Загора, като е извършил "непристойни действия".

Пристигналият на място полицейски екип е установил, че мъжът е отправял обиди и закани срещу акушерка в кабинета ѝ. В гнева си той е счупил стъкло на врата във фоайето в клиниката.

Той е задържан за 24 часа в Първо РУ - Стара Загора и е образувано е бързо производство.

По информация на bTV мъжът е от ромски произход и е искал да посети жена си и да види новороденото си дете. Той бил придружаван от оператор, който трябвало да заснеме срещата, но двамата били спрени, тъй като посещението на външни лица е забранено.

По непотвърдена информация мъжът бил пиян.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

12311

8

emilovf

13.07 2017 в 22:09

Държавата да продължава да ги издига в култ мангалите, те ще продължават да ни се качват по главите!

26179

7

ELPIDA

13.07 2017 в 17:55

Хубаво е посланието,Професоре, и всеки Божи ден давам на две циганета обикалящи квартала ми лептата си от жал като ги видя да ровят в контейнера.Ама вече ми писна да научавам за изстъпленията им.

26179

5

ELPIDA

13.07 2017 в 15:12

Мамка му,щом и мангалие си правят каквото си искат с българите,значи живея в анархическа територия.Държава България? Това е вече апокриф !

42249

3

Denis Rizanov

13.07 2017 в 12:30

Защо никой не пише, че лично цвъки като мвр министър, повтарям, лично министърът на мвр, ходи да спасява и извежда от катуница едни циганско семейство, а не остави разярените селяни да ги ощавят в запалените им къщи?
Кой беше циганинът кирил самопровъзгласил се за... цар? Имаше ли в телефона му номерът на една (не само една, но тази е знакова, понеже преди това е била в данъчната служба на Пловдив) депутатка от герб?
Ето от там трябва да започнете да пишете за безчинствата и разюздаността на циганите.
На най-високо държавно ниво тогава им показаха, че са важни за политиците и ще бъдат винаги защитавани, докато последните са на власт!

Ако киро джибрата, както е известен този циганин-цар беше опечен в собствения си дворец или спиртоварна тогава можеше и да имаме десетилетие на циганското включване. Щеше да им бъде пътеводна светлина, циганския Данко в мрака. Но не би. Отиде цвъки с бронирания мерцедес да го прибере лично! И после като маймуни ги разхождаха из България да ги заселват, че зер били български граждани и все някъде трябвало да живеят...

Утре е ред на Бургас. И стига с тия лекари. Време е индобългарите да пребият някой полицай. Няма само руснаци да ги млатят я.
:)