Как МВР открива обявени за издирване? Намериха случайно отвлечено и малтретирано момиче

Виктория държана насила в апартамент в Добрич, полицията проверяла по сигнал за дрога

OFFNews 26 юли 2018 в 07:54 10964 1

18-годишно момиче, което е обявено за издирване от 3 юли, е открито при случайна проверка за наркотици в апартамент в Добрич. Виктория е намерена в неадекватно състояние, тя е малтретирана, в тялото й са гасени цигари. 

32-годишният мъж, в чийто апартамент е открита Виктория, е задържан за 72 часа, съобщиха от МВР в града.

Странно е как е търсено момичето през цялото време, за да бъде открито съвсем случайно, но това е въпрос към полицията, коментира говорителят на главния прокурор Румяна Арнаудова по Нова тв. 

Виктория е намерена при проверка за наркотици по сигнал. В жилището на мъжа са открити електронни везни и 0,5 грама амфетамини, в жилището с изненада полицаите намерили момичето в шок. 

Майката на Виктория разказа, че тя е довела похитителя си през една нощ в дома им и го представила като свой приятел. Той бил в неадекватно състояние, пушел цигара, но не можел да уцели пепелника. Жената обаче помислила, че е пиян. Скарала се на дъщеря си, че води чужди хора посред нощ. 

"Тя е в съзнание, контактна, адекватна. В рамките на 24 часа са стабилизирали състоянието й. В момента изглежда много по-различно от това, което видях в Спешно отделение. Тя беше уплашена, стресирана, малтретирана. Това не може да бъде описано с думи. Има външни следи по глезените, ръцете и областта на лицето, разказа д-р Бисер Ботев от болницата в Добрич. 

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Атентатът в ''Света Неделя''. Лекция на проф. Вили Лилков