Асансьор с бебе в него пропадна в метрото в "Младост"

OFFNews 31 юли 2017 в 09:49 3776 6

Снимка бТВ

Асансьор на метростанция „Младост 1” пропадна, докато в него е имало семейство с 18-дневно бебе, съобщи бащата Асен Стоилов, цитиран от бТВ.  

Инцидентът станал снощи около 20 часа, мъжът със съпругата си и количката с детето се качили в асансьора, за да пресекат булевард „Андрей Сахаров”. От втория етаж обаче пропаднали рязко в шахтата.

От асансьорния сервиз отговорили на спешното повикване чак след третото натискане на аварийния бутон, Стоилов сам отворил вратата.

„Имаше поне метър и половина свободно падане в шахтата. Беше много задушно, съпругата ми щеше да припадне вътре от жегата, аз избутах вратата, за да излезем, защото вътре беше страшен задух, нямаше вентилация. Никъде не видях да има метрологична проверка на асансьора или поне, че е в изправност! Нямаше никаква реакция от никого. Нито от аварийния бутон, нито от служителите на метростанцията”, коментира Стоилов.

„Реакцията на персонала от метростанция „Младост 1” бе само да повдигат рамене и да ми обясняват че те не отговарят за асансьорите. Дежурният полицай, вместо да помогне, започна да ми обяснява, че това била техника и можело по всяко време да се развали и ме посъветва да се оплача в офиса на „Метрополитен” ЕАД”, казва още Стоилов. 

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

42249

5

Denis Rizanov

31.07 2017 в 12:04

Казва се БЕЗДЕЙСТВИЕ.
"безреакция" е като "заедност" на дпс.
платени непеошки и подлоги на мамона, незнаещи и майчиния си език...
тъжно...
по-добре баща ти да беше направил "безе.ане" и да не се беше раждал... а то сега да тежиш на гърба на българското общество... такива като теб в древна Спарта са ги пускали от най-високата скала, знаеш ли?
:)))

11058

3

piton

31.07 2017 в 10:44

„Реакцията на персонала от метростанция „Младост 1” бе само да повдигат рамене и да ми обясняват че те не отговарят за асансьорите. Дежурният полицай, вместо да помогне, започна да ми обяснява, че това била техника и можело по всяко време да се развали и ме посъветва да се оплача в офиса на „Метрополитен” ЕАД”

Мисля, че няма нужда от коментар!

17156

2

aviatora

31.07 2017 в 10:43

Къде са институциите на боко пъпото в този момент!?? Ще пропадат още много ансансьори с такива некадърни конролиращи институции, които се управляват на мутренски принципи!!!

12192

1

Stoyan Georgiev

31.07 2017 в 10:27

Цялата държава пропада рязко надолу с тия мутри...