47-годишен мъж е в неизвестност от 18 дни

OFFNews 29 март 2024 в 11:55 3659 0

Иван Янков

Снимка бТВ

Иван Янков

47-годишен мъж е в неизвестност вече от 18 дни. Иван Янков е от Стара Загора, но е изчезнал в района на село Вакарел, предаде бТВ.

По думите на близките му мъжът е отишъл на гости при баща му.

"Чух се с него на 10 март. На 11 март е отишъл до магазина във Вакарел и не се е върнал, баща му ми каза. Има и близки във Вакарел – неговите братовчеди. Разбрах и от тях, че просто е отишъл до магазина и не се е върнал. Не знам да има някакви здравословни проблеми, това е някаква мистерия за мен. Отишъл е при баща си, бил е там почти 2-3 месеца", разказа дъщерята на Иван Милена Янкова.

Тя е подала сигнал в полицията в Ихтиман. 47-годишният мъж е обявен за общодържавно издирване. Извършени са обходи в и около селото, както и през жп линиите, където последно е бил забелязан, казват от РУ-Ихтиман. Оттам обаче не дават повече информация на близките на Иван Янков.

По думите на дъщерята на изчезналия мъж роднините му във Вакарел също не знаели нищо.

Иван Янков е висок около 180 см, със светла коса и сини очи. Близките му организират издирвателна акция в неделя съвместно с полиция и доброволци. Те се събират в 10 ч. в центъра на Вакарел.

"Подадох сигнал към колегите от всички офроуд групи за съдействие. Дано да се стекат много хора на помощ. Ние още утре заминаваме и ще го потърсим в Ихтиман и всички околности. Дай боже всичко да мине наред", каза Иван Запрянов, зет на издирвания мъж.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Да помогнем на украинските деца!