Джони Деп се пошегува за убийство на Тръмп

OFFNews 23 юни 2017 в 16:00 4737 1

Американският актьор Джони Деп се пошегува за убийство на президента Доналд Тръмп. 

Деп направи изявлението по време на рок фестивала в Гластънбъри, представяйки филма си от 2004 г. "Развратникът" (The Libertine) пред публика от около 1500 души. 

"Мисля, че той има нужда от помощ и има много прекрасни мрачни, мрачни места, на които трябва да отиде. Това е само въпрос, нищо не намеквам. Между другото това ще стигне до пресата. Ще бъде ужасно. Харесва ми, че всички ще сте част от това", каза Деп.

"Кога за последно актьор уби президент?", попита Деп на свой ред насъбралото се множество, визирайки убийството на Ейбрахам Линкълн от актьора Джон Уилкс Бут през 1865 г.

"Искам да уточня, че не съм актьор. Работата ми е да лъжа. Между другото, отдавна не се е случвало, може би е време", каза той. 

В коментар за ABC News представител на Сикрет сървис - службата, която охранява президента на САЩ, обяви, че от службата са запознати с думите на Деп. 

Той допълни, че от службата проследяват всички източници и правят оценка на всеки потенциален риск, но не могат да обсъждат подробности за това как изпълняват задълженията си.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Подкастът на OFFNews