Цирк на Герена! Левски съди Мъри Стоилов

OFFNews 28 март 2017 в 09:56 4492 2

Цирковете на герена явно нямат край този сезон. Според Спортал ръководството на Левски е завело дело срещу Станимир Стоилов. Причината е жалбата на треньора за 70 000 лева, която може да остави "сините" без лиценз.

Исковата молба вече е готова и ще бъде заведена в съда още днес. “Сините” ще оспорват иска на бившия треньор на клуба, който пусна молба до ДК към БФС да бъде отнет лиценза на Левски, ако клубът не му изплати 70 хиляди лева.

Борчът е от доста време. Става въпрос за премия за влизане на Левски в Шампионската лига през 2006 година! От “Герена” обаче смятат, че Стоилов няма право да претендира за въпросната сума и именно поради тази причина се обръщат към съда.

Подобни съдебни искове обаче често са номер за отлагане на решенията на БФС. При оспорване в съда Лицензионната комисия обявява случая за отворен и не го взима предвид при издаването на кетапи за България и да Европа.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

42249

1

Denis Rizanov

28.03 2017 в 10:35

Говеда, безскрупулни и безмозъчни идиоти.
Ми нали са признали това задължение?! Какво точно оспорват сега? А това с отлагането може и да мине сега до април и да си вземат лиценза. А догодина?