Фен получи инсулт по време на мач на Попето

OFFNEWS 05 декември 2016 в 21:30 2230 0

Популярният с прозвището Професора фен на Спартак Москва Амир Хуслютдинов получи инсулт на трибуните на стадиона в руската столица по време на мача между любимците му и гостуващия Рубин Казав от 17-ия кръг на Премиер лигата.

Фенът е бил откаран с линейка в болница, а лекарите оценяват състоянието му като крайно тежко. На терена също имаше драма, но в крайна сметка столичният тим, в чийто състав играе националът Ивелин Попов, спечели с 2:1 и събра 40 точки, като увеличи аванса си на върха на 5 точки пред втория Зенит.

Гостите откриха резултата в 38-ата минута чрез Джонатас, който беше оставен непокрит при центриране от ъглов удар. Две минути преди почивката Попов центрира в пеналта от дясно, Карлос Самбрано не успя да изчисти добре и това позволи на Куинси Промес да изравни със силен удар от няколко метра.

В 71-ата минута Рубин остана с човек по-малко след втори жълт и червен картон на Елмир Набиулин. Три минути по-късно Спартак стигна до пълен обрат след шут от 22 метра на Денис Глушаков. След още три минути и домакините останаха с 10 души на терена, след като Промес също получи втори жълт и червен картон.

В 81-ата минута Попов получи жълт картон, а секунди по-късно той беше заменен от Артьом Тимофеев.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !